Barion Pixel
veresizokni@gmail.com - 50%-kal olcsóbb, kedvezményes kiszállítás 10.000 forint felett 683 forintért!

  Szállítási feltételek

  Tudnivalók a szállításról/átvételről:

  1) Személyes átvételre a veresegyházi boltunkban (2112 Veresegyház, Fő út 25/A) van lehetőség. Hétfőtől péntekig (10-17h), szombaton 8-tól 13 óráig átvehető a rendelés. Lehetőség van személyes átvételre előzőleg egyeztetett időpont esetén is (tel: 06-70-779-1511). Értesítő e-mailt küldünk, amikor csomagja átvehetővé válik a boltban.

  2) Házhoz szállítási ajánlataink:

  • Kiszállítás GLS futárral az ország bármelyik pontjára. Csomagját házhoz viszi Önnek a GLS futárszolgálat bruttó 1365 forintért! Akciós ajánlatunk jelenleg él, hogy 10.000 forint feletti vásárlás esetén 50%-os kedvezményt adunk a szállítási díjból (így bruttó 683 forint). 14.000 forint felett ingyenes ez a szolgáltatás! A GLS futárszolgálata e-mailben és SMS-ben is értesíti a kézbesítés dátumáról.

  • Utánvétes kiszállítás GLS futárral, díja brutto 1700 forint. A csomag árát a futárnak kell közvetlenül kifizetni átvételkor, kártyával vagy készpénzzel. Az utánvétes kiszállításra nem vonatkoznak a fentebb leírt akciók!!!

  • Lokális házhoz szállítási ajánlatunk veresegyházi és környéki (erdőkertesi, szadai, csomádi, fóti, őrbottyáni, mogyoródi) címek esetén vehető igénybe. 5000 Forint alatti vásárlás alkalmával 500 Forint a kiszállítás, 5000 forint felett pedig INGYENES. A kiszállítását előzetesen e-mailben vagy telefonon fogjuk egyeztetni Önnel. Ennél az opciónál banki átutalásra, készpénzes (átvételkor) valamint bankkártyás (előre, átvételkor már nem lehetséges) fizetésre is módja van. Ha ön ezt az opciót választja, de nem az alábbi települések egyikét adta meg kiszállítási címnek, felvesszük önnel a kapcsolatot egyeztetés céljából, de ha ez nem sikerül, rendelését töröljük, az előre kifizetett vásárlás árát visszatérítjük, amiről e-mailben értesítjük.

  3) Foxpost automatás személyes átvétel (utánvéttel is). Csomagját egy Ön által előre meghatározott Foxpost automatába küldjük, amit egy SMS-ben kapott kód segítségével vehet át, amelynek díja bruttó 865 forint. 13.000 forintos kosárérték felett az utánvét nélküli opció ingyenessé válik!

  Utánvétes rendelésre is lehetőség van, ezt az automatánál kell kifizetnie BANKKÁRTYÁVAL, ennek a szolgáltatásnak a díja bruttó 1200 forint. A csomagot megérkezéstől számított 3 napon belül át kell venni!
  H
  ogyan tudom átvenni a csomagomat? Nagyon könnyen, ebből a kis videóból megtudhatja! Kattinson IDE!
  Hol van a hozzám legközelebbi FoxPost automata? Keresőnk segítségével kiderítheti! Kattintson
  IDE!  4) PickPackPont partnerként tudunk a vásárló által meghatározott PickPackPontra feladni csomagot, utánvéttel (1700 Ft) vagy anélkül (1290 Ft), de 15.000 Forint feletti vásárlás esetén INGYENES mindkettő lehetőség. 2-4 munkanapon belül lehetőség van az átvételre, erről e-mailben kap tájékoztatást! A csomag Pontra érkeztekor SMS értesítést is fog kapni! Utánvétes átvételkor lehetősége van kártyával és készpénzzel is fizetni.

  Mi az a PickPackPont és miért érdemes választania? Kattintson IDE további információért!
  Hol van a hozzám legközelebbi PickPackPont? Átvevőpont keresőnk segítségével kiderítheti! Kattintson IDE!
                                     
                                                                                  
  Fontos: Minden banki átutalással fizetett rendelés esetén csak a pénz beérkezte UTÁN postázzuk csomagját, ezért kérjük, hogy 3 napon belül utalja el az összeget, hogy minél előbb elküldhessük a rendelését!