Barion Pixel
Üdvözlünk a veresegyházi zokniüzem webáruházában!

  Rólunk

  Cégünk 1992-ben, La Nuovissima néven olasz-magyar vegyesvállalatként alakult. Az akkoriban újdonságnak minősülő számítógép vezérlésű gépekkel, a legmodernebb olasz technológiával, olasz alapanyagokat felhasználva, saját, egyedi tervezésű mintás zoknik előállításával indult a gyártás.

  A La Nuovissima nevéhez fűzödik az örökzöld rajzfilm figurák zoknin való megjelenítése (Garfield, Ice Age, Snoopy, the Simpsons), a magyar-cseh-román relációban történő gyártása és forgalmazása.

  A 2008-ban bekövetkezett válság hatására a céget átszerveztük és a továbbiakban Team Elite Global Kft. néven gyártunk és forgalmazunk olasz partnerség nélkül, immáron csak a családunk tagjaival és egy zoknikötésben több évtizedes gyakorlattal rendelkező hűséges kis csapattal mellettünk, akiknek fáradhatatlan munkája nélkül nem érhettük volna el mindezt. Az ars poeticánk semmit sem változott az évek során: mindent a jóból, semmit a rosszból. Ezen üzletpolitika meghozta az újabb sikereket, nagyon sok törzsvásárlónk keresi és az ország távolabbi pontjairól is ellátogat szerény boltunkba a már megszokott és megszeretett termékek miatt.

  Kis családi vállalkozásunk kinőtte magát a hosszú évek alatt, országszerte több nagykereskedővel dolgozunk, termékeinket közel 10 éve forgalmazzuk kiskereskedői szinten is a veresegyházi boltunkban, amely mintájára ez a webáruház is készült. Folyamatosan bővülő mintakollekciókkal, új fazonokkal, divatos színvilágokkal, zoknikülönlegességekkel dolgozunk fáradhatatlanul azért, hogy továbbra is rászolgáljunk minden kedves új és régi vásárlónk bizalmára egyaránt. A közel 30 éves gyártói tapasztalattal bátran mondhatjuk, hogy mi a minőségi zokniban hiszünk, ezt a vonalat kívánjuk képviselni és erősíteni mind megbízhatóságban, a gyártáshoz szükséges anyagok gondos és felhasználóbarát megválasztásában (ami sokszor nem olcsó), mind pedig minta- és színvilág tekintetében.

  A zoknijaink egy kis üzemben, nagy álmokkal, sok odaadással és szeretettel készülnek, azért, hogy bebizonyítsuk, hogy a zoknik sem csupán tárgyak;, lelkük van, amivel hozzánk szólnak és észrevétlenül szívünkbe lopják magukat a hétköznapok során.