Barion Pixel
Üdvözlünk a veresegyházi zokniüzem webáruházában!

  Gyors navigálás

  Sport

  Szűrő
   Normálszárú félfrottír sportzokni több színben
  208 pár raktáron
  Normálszárú, bordázott, félfrottír sportzokni nőknek és férfiaknak egyaránt. A bordás szár megerősített gumizással készül, amelytől masszív, stabil tartást kap, így biztosan nem csúszik le. A talprész egy speciális olasz technológiával készül, úgynevezett "szendvicsfrottír" kötési technikával, amely azt jelenti, hogy egyszerre öleli alulról és felülről 100%-os pamutfonal a zokni vázát, így egy nagyon puha, párnázott részt biztosít ott, ahol a legnagyobb igénybevételnek van kitéve a láb. A lábfejrész a talprésszel ellentétben viszont nem vastagított, ezáltal jobb szellőzésre ad lehetőséget. Kiváló zokni a túrázáshoz, sportoláshoz, szabadidős tevékenységekhez, de hétköznapi használatra, akár bakancshoz is sokan választják. 47-50-es méretben is kapható!
  208 pár raktáron
  790 Ft
  622 Ft +áfa
   Rövidszárú félfrottír sportzokni több színben
  201 pár raktáron
  !Új szín, acélszürkében is kapható! Rövidszárú, bordázott, félfrottír sportzokni nőknek és férfiaknak egyaránt. A bordás szár megerősített gumizással készül, amelytől masszív, stabil tartást kap, így biztosan nem csúszik le. A talprész egy speciális olasz technológiával készül, úgynevezett "szendvicsfrottír" kötési technikával, amely azt jelenti, hogy egyszerre öleli alulról és felülről 100%-os pamutfonal a zokni vázát, így egy nagyon puha, párnázott részt biztosít ott, ahol a legnagyobb igénybevételnek van kitéve a láb. A lábfejrész a talprésszel ellentétben viszont nem vastagított, ezáltal jobb szellőzésre ad lehetőséget. A rövid szárnak köszönhetően csak kis része látszik ki a cipőből, így a nyári időszakra is egy kényelmes és elegáns megoldást nyújt. Kiváló zokni a túrázáshoz, sportoláshoz, szabadidős tevékenységekhez, de hétköznapi használathoz is. 47-50-es méretben is kapható!
  201 pár raktáron
  770 Ft
  606 Ft +áfa
  Akciós
   Rövidszárú sima talpú sportzokni több színben
  46 pár raktáron
  Rövidszárú, bordázott, sima talpú sportzokni nőknek és férfiaknak egyaránt. A bordás szár megerősített gumizással készül, amelytől masszív, stabil tartást kap, így biztosan nem csúszik le. A rövid szárnak köszönhetően csak kis része látszik ki a cipőből, így a nyári időszakra is egy kényelmes és elegáns megoldást nyújt. Kiváló zokni a túrázáshoz, sportoláshoz, szabadidős tevékenységekhez, de hétköznapi használathoz is.
  46 pár raktáron
  750 Ft -10% 675 Ft 531 Ft +áfa
  Egyedi
   Egyedi vastag sportzokni - MENTS MEG!
  Raktáron
  Én egy nagy megrendeléséből hátramaradt, különleges, vastag sportzokni vagyok. Sosem gyártottak még ilyet mint én itt korábban, és sok-sok próbálkozás volt, mire tökéletesítettek, ezért sokan vagyunk abban a másodosztályú dobozban, ahonnan írok nektek. Szépséghibáink vannak csak, nem vagyunk se lyukasok, se szakadtak, csak egy esélyt szeretnénk, hogy ne a dobozunkban kelljen céltalanul tengődnünk...

  Ha csak egy párat is elviszel közülünk, már boldogok leszünk, hogy legalább valamelyikünknek sikerült, amire készítettek bennünket!

  Ha három párat megmentesz, egy negyediket is kapsz ajándékba (6 esetén 8-at)!

  Kérlek, légy a megmentőnk, hadd legyünk a zoknid! ❤️

  Egy méretben kapható: 40-45
  Raktáron
  480 Ft
  378 Ft +áfa
  Akciós
   Honvéd logós sportzokni - MENTS MEG!
  58 pár raktáron
  Honvéd logóval mintázott sportzokni, piros csíkokkal! Egyedi gyártásból visszamaradt termék, elsőosztályú, hibáktól mentes!

  Kérlek, légy a megmentőnk, hadd legyünk a zoknid! ❤️

  35-46-os méretig kapható!
  58 pár raktáron
  850 Ft -25% 638 Ft 502 Ft +áfa
  1