Barion Pixel
veresizokni@gmail.com - 50% kedvezmény házhoz szállításra 12.000 forint felett (15.000 forint felett ingyenes!)

  Gyors navigálás

  Zsákbamacska!

  Előre összeállított meglepetés csomagok, amelyeknek a doboz kinyitásáig ismeretlen marad, így az izgalom az utolsó pillanatig végigkíséri a vásárlást! Kifejezetten jó a rejtélyes csomagok kedvelőinek, meglepetésnek, vagy csak ha már nem tudna választani a rengeteg minta közül. Kevert méretekben is kérhető, így megoszthatja az élményt mással is :)
   2 páras zsákbamacska csomag - nyári
  Raktáron
  Két pár zoknit tartalmazó rejtélyes csomag a kiválasztott méretnek megfelelően! Garantáltan tartalmaz 1 pár zoknit a Dreamcolors-kollekcióból és mellé 1 pár mintás rövidszárú zoknit. Tartalmazhat a webáruházban nem megtalálható mintákat is!
  Raktáron
  1 489 Ft 1 266 Ft 997 Ft +áfa
   3 páras zsákbamacska csomag - nyári
  Raktáron
  Három pár zoknit tartalmazó rejtélyes csomag a kiválasztott méretnek megfelelően! Garantáltan tartalmaz 1 pár zoknit a Dreamcolors-kollekcióból és mellé 1 pár mintás rövidszárú és 1 pár egyszínű titokzoknit. Tartalmazhat a webáruházban nem megtalálható mintákat is!
  Raktáron
  2 029 Ft 1 623 Ft 1 278 Ft +áfa
   6 páras zsákbamacska csomag - nyári
  Raktáron
  Hat pár zoknit tartalmazó rejtélyes csomag a kiválasztott méretnek megfelelően (választható kevert méretekben is)! Garantáltan tartalmaz 2 pár zoknit a Dreamcolors-kollekcióból, 2 pár mintás rövidszárú és 2 pár egyszínű titokzoknit . Tartalmazhat a webáruházban nem megtalálható mintákat is!
  Raktáron
  4 059 Ft 3 044 Ft 2 397 Ft +áfa
   2 páras zsákbamacska csomag - téli
  Raktáron
  Két pár zoknit tartalmazó rejtélyes csomag a kiválasztott méretnek megfelelően! Garantáltan tartalmaz 1 pár zoknit a Dreamcolors-kollekcióból és mellé 1 pár mintás visszahajtós frottír zoknit. Tartalmazhat a webáruházban nem megtalálható mintákat is!
  Raktáron
  1 840 Ft 1 564 Ft 1 231 Ft +áfa
   3 páras zsákbamacska csomag - téli
  Raktáron
  Három pár zoknit tartalmazó rejtélyes csomag a kiválasztott méretnek megfelelően! Garantáltan tartalmaz 1 pár zoknit a Dreamcolors-kollekcióból és mellé 1 pár visszahajtós frottír zoknit és 1 pár egyszínű vastag zoknit. Tartalmazhat a webáruházban nem megtalálható mintákat is!
  Raktáron
  2 720 Ft 2 176 Ft 1 713 Ft +áfa
   6 páras zsákbamacska csomag - téli
  Raktáron
  Hat pár zoknit tartalmazó rejtélyes csomag a kiválasztott méretnek megfelelően (választható kevert méretekben is)! Garantáltan tartalmaz 2 pár zoknit a Dreamcolors-kollekcióból, 2 pár mintás visszahajtós frottír zoknit és 2 pár egyszínű vastag zoknit. Tartalmazhat a webáruházban nem megtalálható mintákat is!
  Raktáron
  5 440 Ft 4 080 Ft 3 213 Ft +áfa
  1