Barion Pixel
veresizokni@gmail.com - 50%-kal olcsóbb, kedvezményes kiszállítás 10.000 forint felett 683 forintért!

  Gyors navigálás

  Zsákbamacska!

  Előre összeállított meglepetés csomagok, amelyeknek a doboz kinyitásáig ismeretlen marad, így az izgalom az utolsó pillanatig végigkíséri a vásárlást! Kifejezetten jó a rejtélyes csomagok kedvelőinek, meglepetésnek, vagy csak ha már nem tudna választani a rengeteg minta közül. Kevert méretekben is kérhető, így megoszthatja az élményt mással is :)
   2 páras zsákbamacska csomag
  Két pár zoknit tartalmazó rejtélyes csomag a kiválasztott méretnek megfelelően! Garantáltan tartalmaz 1 pár zoknit a Dreamcolors-kollekcióból és mellé 1 pár mintás rövidszárú zoknit. Tartalmazhat a webáruházban nem megtalálható mintákat is!
  1 250 Ft 999 Ft 787 Ft +áfa
   3 páras zsákbamacska csomag
  Három pár zoknit tartalmazó rejtélyes csomag a kiválasztott méretnek megfelelően (választható kevert méretekben is)! Garantáltan tartalmaz 1 pár zoknit a Dreamcolors-kollekcióból és mellé 1 pár mintás rövidszárú és 1 pár egyszínű zoknit. Tartalmazhat a webáruházban nem megtalálható mintákat is!
  1 700 Ft 1 450 Ft 1 142 Ft +áfa
   6 páras zsákbamacska csomag
  Hat pár zoknit tartalmazó rejtélyes csomag a kiválasztott méretnek megfelelően (választható kevert méretekben is)! Garantáltan tartalmaz 2 pár zoknit a Dreamcolors-kollekcióból, 2 pár mintás rövidszárú és 2 pár egyszínű zoknit . Tartalmazhat a webáruházban nem megtalálható mintákat is! A csomag értéke kb. 4000 forint.
  4 000 Ft 2 800 Ft 2 205 Ft +áfa