Barion Pixel
Üdvözlünk a veresegyházi zokniüzem webáruházában!

  Gyors navigálás

  Zsákbamacska!

  Előre összeállított meglepetés csomagok, amelyeknek a doboz kinyitásáig ismeretlen marad, így az izgalom az utolsó pillanatig végigkíséri a vásárlást! Kifejezetten jó a rejtélyes csomagok kedvelőinek, meglepetésnek, vagy csak ha már nem tudna választani a rengeteg minta közül. Kevert méretekben is kérhető, így megoszthatja az élményt mással is :)
  Szűrő
   2 páras zsákbamacska csomag - nyári
  Raktáron
  Két pár zoknit tartalmazó rejtélyes csomag a kiválasztott méretnek megfelelően! Garantáltan tartalmaz 1 pár zoknit a Dreamcolors-kollekcióból és mellé 1 pár mintás rövidszárú zoknit. Tartalmazhat a webáruházban nem megtalálható mintákat is!
  Raktáron
  1 600 Ft 1 360 Ft 1 071 Ft +áfa
   3 páras zsákbamacska csomag - nyári
  Raktáron
  Három pár zoknit tartalmazó rejtélyes csomag a kiválasztott méretnek megfelelően! Garantáltan tartalmaz 1 pár zoknit a Dreamcolors-kollekcióból és mellé 1 pár mintás rövidszárú és 1 pár egyszínű titokzoknit. Tartalmazhat a webáruházban nem megtalálható mintákat is!
  Raktáron
  2 210 Ft 1 768 Ft 1 392 Ft +áfa
   6 páras zsákbamacska csomag - nyári
  Raktáron
  Hat pár zoknit tartalmazó rejtélyes csomag a kiválasztott méretnek megfelelően (választható kevert méretekben is)! Garantáltan tartalmaz 2 pár zoknit a Dreamcolors-kollekcióból, 2 pár mintás rövidszárú és 2 pár egyszínű titokzoknit . Tartalmazhat a webáruházban nem megtalálható mintákat is!
  Raktáron
  4 420 Ft 3 315 Ft 2 610 Ft +áfa
   2 páras zsákbamacska csomag - téli
  Raktáron
  Két pár zoknit tartalmazó rejtélyes csomag a kiválasztott méretnek megfelelően! Garantáltan tartalmaz 1 pár zoknit a Dreamcolors-kollekcióból és mellé 1 pár mintás visszahajtós frottír zoknit. Tartalmazhat a webáruházban nem megtalálható mintákat is!
  Raktáron
  2 000 Ft 1 700 Ft 1 339 Ft +áfa
   3 páras zsákbamacska csomag - téli
  Raktáron
  Három pár zoknit tartalmazó rejtélyes csomag a kiválasztott méretnek megfelelően! Garantáltan tartalmaz 1 pár zoknit a Dreamcolors-kollekcióból és mellé 1 pár visszahajtós frottír zoknit és 1 pár egyszínű vastag zoknit. Tartalmazhat a webáruházban nem megtalálható mintákat is!
  Raktáron
  2 960 Ft 2 368 Ft 1 865 Ft +áfa
   6 páras zsákbamacska csomag - téli
  Raktáron
  Hat pár zoknit tartalmazó rejtélyes csomag a kiválasztott méretnek megfelelően (választható kevert méretekben is)! Garantáltan tartalmaz 2 pár zoknit a Dreamcolors-kollekcióból, 2 pár mintás visszahajtós frottír zoknit és 2 pár egyszínű vastag zoknit. Tartalmazhat a webáruházban nem megtalálható mintákat is!
  Raktáron
  5 920 Ft 4 440 Ft 3 496 Ft +áfa
  1