Barion Pixel
Üdvözlünk a veresegyházi zokniüzem webáruházában!

  Gyors navigálás

  Gumi nélküli

  Szűrő
  275 pár raktáron
  Gumírozás nélkül készült zoknik, amelyeket kifejezetten a szorításra érzékeny vásárlóink számára javaslunk. Ez a termék abszolút nem tartalmaz gumit, tehát ha a láb vastagsága nem tartja meg, akkor a szára lecsúszhat. Vékony zokni, jól szellőzik, akár éjszakai viseletnek is kíváló. 47-48-as méretben is kapható! Anyagösszetétel: 95% pamut, 5% poliamid.
  275 pár raktáron
  699 Ft
  550 Ft +áfa
  387 pár raktáron
  A gumírozási nélküli zoknikra jellemző nagyon lágy tartás a termék fő jellemzője, amelyet kifejezetten a szorításra érzékeny vásárlóink számára javaslunk. Ez a termék két sor nagyon laza kötéssel eldolgozott gumírozást tartalmaz, így gyakorlatilag észrevehetetlen marad, azonban biztosít egy minimális tartást, így nem csak a láb vastagságának kell megfognia a zoknit, mint a borda nélküli változatnál. Bordákkal mintázott vékony hatású zokni, amely jobb szellőzésre is lehetőséget nyújt. 47-48-as méretben is kapható! Anyagösszetétel: 95% pamut, 5% poliamid.
  387 pár raktáron
  699 Ft
  550 Ft +áfa
  Új
  57 pár raktáron
  Gumírozás nélkül készült téli frottír zoknik, amelyeket kifejezetten a szorításra érzékeny vásárlóink számára javaslunk. Ez a termék abszolút nem tartalmaz gumit, tehát ha a láb vastagsága nem tartja meg, akkor a szára lecsúszhat (de akár visszahajtva is hordható)! Anyagösszetétel: 95% pamut, 5% poliamid.
  57 pár raktáron
  920 Ft
  724 Ft +áfa
  1